e-scootermax

MAAK NU EEN PROEFRIT
Bel, mail of app ons!

U bent altijd welkom voor een vrijblijvende proefrit of wat langere testperiode van onze NIU producten.
Bel of app met +31 6143 56 455 of mail naar: info@e-scootermax.nl

Onderhoud e-scooter

Voor service en onderhoud aan uw elektrische NIU scooter werken wij samen met de specialisten van Scooter en Motor Service (SMS) aan de Jool Hulstraat 3 in Almere. Bij een lekke band en helemaal na een vervelende valpartij of aanrijding heb je al zorgen genoeg aan je hoofd. Wij nemen zoveel mogelijk van deze zorgen weg. Je wilt immers weer zo snel mogelijk weer de weg op!
 
Wat kan Scooter en Motor Service voor je doen? Wanneer de scooter niet meer rijdbaar is, komen wij met speciaal transport de scooter ophalen. Als de scooter een storing heeft gaan we natuurlijk direct aan de slag. Maar als het een schade is beginnen we met het papierwerk. Wij regelen alles met de verzekeraar en schade-expert. Zodra alles akkoord is bevonden kunnen we met het herstel beginnen.
 
De onderdelen worden vervangen en/of uitgedeukt en gespoten. Alles wordt geregeld zodat jouw mooie NIU scooter er in no-time weer als nieuw bij staat. Uiteraard krijg je schriftelijke garantie op het uitgevoerde schadeherstel.
 
Bij regulier onderhoud maken we graag vooraf een afspraak om je scooter in te plannen, dan vertroetelen we je NIU scooter zodat je het gevoel hebt weer met een nieuwe NIU op weg te zijn.
 
Natuurlijk kan je ook voor de montage van alle prachtige NIU accessoires bij ons terecht. Wij rekenen een schappelijk uurtarief van € 60,- euro incl btw. De accessoires kan je bij e-scootermax bestellen zodat ze op het moment van je afspraak bij ons klaar liggen.
 
Onze speciale creativiteit komt tot uiting bij het customizen van je NIU scooter, daarvoor kan je bij e-scootermax onze ontwerpers laten meedenken of een design laten uitwerken. We kunnen de NIU zadels met de mooiste leersoorten laten bekleden, je NIU scooter laten wrappen of een stickerset laten maken met bedrijfslogo of gewoon een gaaf design wat jou aanspreekt!
 
e-scootermax
Musicalstraat 34, 1323 VP Almere
info@e-scootermax.nl
 
Scooter en Motor Service
Jool Hulstraat 3, 1327 HB Almere
Tel. 036 – 521 57 45
maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 – 17.00 uur
info@scooterenmotorsevice.nl
www.scooterenmotorservice.nl
 

Proefrit aanvragen

Vraag vrijblijvend een proefrit aan in 4 simpele stappen.

Showroom

Musicalstraat 34,
1323 VP Almere

Openingstijden

maandag t/m zaterdag
10.00 - 17.00 uur

Service

Jool Hulstraat 3,
1327 HB Almere
(zaterdag gesloten)