e-scootermax

MAAK NU EEN PROEFRIT
Bel, mail of app ons!

U bent altijd welkom voor een vrijblijvende proefrit of wat langere testperiode van onze NIU producten.
Bel of app met +31 6143 56 455 of mail naar: info@e-scootermax.nl

Verzekering e-scooter

E-Scootermax wil haar klanten zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Daarom kunnen wij alles voor je regelen, zodat je snel en zorgeloos de weg op kan!
 
Natuurlijk kunnen wij je met alle facetten rondom het plezierig e-scooter rijden helpen! Dat een e-scooter voordelig in aanschaf is, dat wist je al. Als ondernemer (ZZP, BV of eenmanszaak) zijn er diverse fiscaal zeer aantrekkelijke regelingen van toepassing.
 

E-scooter verzekeren

Verder is e-scootermax gevolmachtigde voor ANWB Unigarant-verzekeringen. Dus niet alleen onze NIU e-scooters zijn van topklasse, ook onze zakenpartners! Wij zullen er alles aan doen je e-scooter ervaring zo voordelig en makkelijk mogelijk te maken. Geen rompslomp, maar heldere en eerlijke voorlichting over alle mogelijkheden.

ANWB e-scooter verzekering

 

E-scooter Financieren

Maar ook een financiering kunnen wij voordelig voor je verzorgen, in goed Nederlands, Financial Lease, Private Lease en zelfs Operational Lease hoort tot de mogelijkheden. Het begint al vanaf € 10,- per week en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Wij werken met twee gerenommeerde finance partners: Findio & Santander Consumer Finance.
 

Findio Santander

Proefrit aanvragen

Vraag vrijblijvend een proefrit aan in 4 simpele stappen.

Showroom

Musicalstraat 34,
1323 VP Almere

Openingstijden

maandag t/m zaterdag
10.00 - 17.00 uur

Service

Jool Hulstraat 3,
1327 HB Almere
(zaterdag gesloten)